VÄRLDSHÄLSA OCH LIVSKOALITION

AfrikaansArabicChinese (Simplified)CzechEnglishEsperantoFrenchGalicianGermanGreekHindiItalianJapaneseNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedish
Laddar händelser

«Alla händelser

COMUSAV-konferens 27 februari 2021

27 februari @ 8:00 CST

Det hålls varje lördag med högtalare, både läkare och vårdpersonal med erfarenhet av integrativ medicin.

Konferens timmar i ditt land: 
6:00. USA Kalifornien | 8:00. Mexiko, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Guatemala 9:00 Ecuador, Colombia, Peru, Panama | 10:00 h Bolivia, Dominikanska republiken, Venezuela, USA Florida, Paraguay 11:00 h. Chile, Brasilien, Argentina, Uruguay | 15:00 h. Spanien |                                    
Du har följande alternativ för att titta på vår direktsändning 
klick till något av följande alternativ:

 Vimeo (rekommenderas):     vimeo.com/event/562251     

Orbys (rekommenderas):  orbys.net/comusav/      

Facebook:     comusavlive       

Vi rekommenderar starkt att följa oss vidare Orbys Eftersom det är ett ocensurerat socialt nätverk, ladda ner appen från Orbys och se våra överföringar från din mobiltelefon. På grund av det faktum att Facebook stänger ständigt våra sidor på grund av dess extrema censuråtgärder, rekommenderar vi att du håller dig informerad här på vår webbplats för att ange vart vi ska sända. Våra nuvarande facebooksidor är som följer:
                               comusav                             - Bara för att skicka händelser
                               internationell comusa     - Bara för att skicka händelser
                                                                       comusavlive                      - För direktsändningar och publiceringsevenemang.


 

 

detaljer

Datum:
februari 27
Tid:
8: 00 am CST