AfrikaansArabicChinese (Simplified)CzechEnglishEsperantoFrenchGalicianGermanGreekHindiItalianJapaneseNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedish

VÄRLDSHÄLSA OCH LIVSKOALITION

"Vi har alla rätt till högsta möjliga nivå av hälsa och lycka, ingenting och ingen kan ta bort denna rätt"

1: a världskongressen för integrativ medicin

Missa inte vår

Nästa direktsändning

Lördag 23 januari 2021

Öppettider: 9:00. USA Kalifornien | 11:00 Mexiko, El Salvador, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Dominikanska republiken 12:00 Ecuador, Colombia, Peru, Panama | 13:00 h. Bolivia, Dominikanska republiken, Venezuela, USA Florida, Paraguay | 14:00 Chile, Brasilien, Argentina, Uruguay | 18:00 h. Spanien

Öppettider: 7:00. USA Kalifornien | 8:00 Mexiko, El Salvador, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Dominikanska republiken 9:00 Ecuador, Colombia, Peru, Panama | 10:00 h. Bolivia, Dominikanska republiken, Venezuela, USA Florida, Paraguay | 11:00 Chile, Brasilien, Argentina, Uruguay | 15:00 h. Spanien

COMUSAV livechatt 
Chatten är stängd nu

Kommande konferenser

23 Januari 2021
30 Januari 2021
06 Febrero 2021

COMUSAV-konferens 6 februari 2021

8: 00 am - 11: 00 am
13 Febrero 2021

register

För att få våra nyheter, meddelanden och ta reda på våra kommande evenemang, missa inte dem!

HJÄLP OSS SPARA LIV

Om du har botats av Covid 19 med klordioxid (CDS, MMS, CDI ...) eller tar det förebyggande, svara på


"Undersökning som sparar liv COMUSAV"

COMUSAV NYHETER

Cofepris vs. Klordioxid

Republic of Letters Journalist Humberto Musacchio 30 juli 2020 Cofepris (Federal Commission for the Protection against Sanitary Risk) har bland sina funktioner kontroll och