COALIȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII ȘI A VIEȚII

AfrikaansArabicChinese (Simplified)CzechEnglishEsperantoFrenchGalicianGermanGreekHindiItalianJapaneseNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedish
Încărcarea evenimentelor

«Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Conferința COMUSAV 27 februarie 2021

27 februarie @ 8:00 am CST

Are loc în fiecare sâmbătă, cu vorbitori de nivel înalt, atât medici, cât și profesioniști din domeniul sănătății cu experiență în medicina integrativă.

Program de conferință în țara dvs.: 
6:00 Dimineata. SUA California | 8:00 h. Mexic, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Guatemala 9:00 Ecuador, Columbia, Peru, Panama | 10:00 h. Bolivia, Republica Dominicană, Venezuela, SUA Florida, Paraguay 11:00 h. Chile, Brazilia, Argentina, Uruguay | 15:00 h. Spania |                                    
Aveți următoarele opțiuni pentru a viziona transmisia noastră live 
Clic la oricare dintre următoarele opțiuni:

 Vimeo (recomandat):     vimeo.com/event/562251     

Orbys (recomandat):  orbys.net/comusav/      

Facebook:     comusavlive       

Vă recomandăm cu tărie să ne urmăriți Orbys Deoarece este o rețea socială necenzurată, descărcați aplicația de la Orbys și vedeți transmisiile noastre de pe telefonul dvs. mobil. Deoarece Facebook ne închide în mod constant paginile pentru noi din cauza măsurilor sale extreme de cenzură, vă recomandăm să vă informați aici pe site-ul nostru pentru a indica unde vom transmite. Paginile noastre actuale de facebook sunt după cum urmează:
                               comusav                             - Numai pentru a posta evenimente
                               comusa internationala     - Numai pentru a posta evenimente
                                                                       comusavlive                      - Pentru transmisiuni live și evenimente post.


 

 

Detalii

Data:
februarie 27
Timp:
8: 00 pm CST