AfrikaansArabicChinese (Simplified)CzechEnglishEsperantoFrenchGalicianGermanGreekHindiItalianJapaneseNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedish

COALIȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII ȘI A VIEȚII

„Cu toții avem dreptul la cel mai înalt nivel posibil de sănătate și fericire, nimic și nimeni nu poate lua acest drept”

Primul Congres Mondial de Medicină Integrativă

Nu ratați-le pe ale noastre

Următoarea transmisie live

Sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Ore: 9:00 h. SUA California | 11:00 am. Mexic, El Salvador, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Republica Dominicană 12:00 am Ecuador, Columbia, Peru, Panama | 13:00 h. Bolivia, Republica Dominicană, Venezuela, SUA Florida, Paraguay | 14:00 h. Chile, Brazilia, Argentina, Uruguay | 18:00 h. Spania

Ore: 7:00 h. SUA California | 8:00 am. Mexic, El Salvador, Costa Rica, Guatemala, Honduras, Republica Dominicană 9:00 am Ecuador, Columbia, Peru, Panama | 10:00 h. Bolivia, Republica Dominicană, Venezuela, SUA Florida, Paraguay | 11:00 h. Chile, Brazilia, Argentina, Uruguay | 15:00 h. Spania

COMUSAV chat live 
Chatul este închis acum

Inregistrati-

Pentru a primi știrile, notificările și pentru a afla despre evenimentele noastre viitoare, nu le dor de ele!

AJUTĂ-NE SĂ SALVĂM VIȚI

Dacă ați fost vindecat de Covid 19 cu dioxid de clor (CDS, MMS, CDI ...) sau îl luați preventiv, răspundeți la


„Sondaj Salvarea vieții COMUSAV”

ȘTIRI COMUSAV

Cofepris vs. Dioxid de clor

Jurnalistul Republicii Litere Humberto Musacchio 30 iulie 2020 Cofepris (Comisia Federală pentru Protecția împotriva Riscurilor Sanitare) are printre funcțiile sale controlul și