COALICIÓN MUNDIAL DE SAÚDE E VIDA

AfrikaansArabicChinese (Simplified)CzechEnglishEsperantoFrenchGalicianGermanGreekHindiItalianJapaneseNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedish
Cargando eventos

«Todos os eventos

Conferencia COMUSAV o 27 de febreiro de 2021

27 de febreiro ás 8:00 da mañá CST

Celébrase todos os sábados, con relatores de alto nivel, tanto médicos como profesionais da saúde con experiencia en medicina integrativa.

Horas de conferencia no seu país: 
6:00 a.m. EUA California | 8:00 a.m. México, Honduras, El Salvador, Costa Rica, Guatemala 9:00 a.m. Ecuador, Colombia, Perú, Panamá | 10:00 h. Bolivia, República Dominicana, Venezuela, Estados Unidos Florida, Paraguai 11:00 h. Chile, Brasil, Arxentina, Uruguai | 15:00 h. España |                                    
Tes as seguintes opcións para ver a nosa transmisión en directo 
Fai clic en a calquera das seguintes opcións:

 Vimeo (recomendado):     vimeo.com/event/562251     

Orbys (recomendado):  orbys.net/comusav/      

Facebook:     comusavlive       

Recomendamos encarecidamente seguirnos Órbitas Xa que é unha rede social sen censura, descargue a aplicación desde Órbitas e vexa as nosas transmisións desde o seu teléfono móbil. Debido a que Facebook pecha constantemente as nosas páxinas por mor das súas extremas medidas de censura, recomendámosche que esteas informado aquí na nosa páxina web para indicar onde o transmitiremos. As nosas páxinas de Facebook actuais son as seguintes:
                               comusav                             - Só para publicar eventos
                               comusa internacional     - Só para publicar eventos
                                                                       comusavlive                      - Para transmisións en directo e eventos de publicación.


 

 

detalles

Data:
Febreiro 27
tempo:
8: 00 am CST