AfrikaansArabicChinese (Simplified)CzechEnglishEsperantoFrenchGalicianGermanGreekHindiItalianJapaneseNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSpanishSwedish

COALICIÓN MUNDIAL DE SAÚDE E VIDA

"Todos temos dereito ao máximo nivel de saúde e felicidade, nada e ninguén pode quitarlle este dereito"

I Congreso Mundial de Medicina Integrativa

Non te perdas o noso

Próxima emisión en directo

Sábado 23 de xaneiro de 2021

Tempo: 9:00 a.m. EUA California | 11:00 h. México, El Salvador, Costa Rica, Guatemala, Honduras, República Dominicana 12:00 a.m. Ecuador, Colombia, Perú, Panamá | 13:00 h. Bolivia, República Dominicana, Venezuela, Estados Unidos Florida, Paraguai | 14:00 h. Chile, Brasil, Arxentina, Uruguai | 18:00 h. España

Tempo: 7:00 a.m. EUA California | 8:00 h. México, El Salvador, Costa Rica, Guatemala, Honduras, República Dominicana 9:00 a.m. Ecuador, Colombia, Perú, Panamá | 10:00 h. Bolivia, República Dominicana, Venezuela, Estados Unidos Florida, Paraguai | 11:00 h. Chile, Brasil, Arxentina, Uruguai | 15:00 h. España

COMUSAV chat en directo 
O chat está pechado agora

Rexistrarse

Para recibir as nosas novas, notificacións e coñecer os nosos próximos eventos, non os perdades!

AXÚDANOS A SALVAR VIDAS

Se curou o Covid 19 con dióxido de cloro (CDS, MMS, CDI ...) ou o está a tomar de forma preventiva, responda á


"Enquisa Salvando vidas COMUSAV"

NOVAS DE COMUSAV

Cofepris vs. Dióxido de cloro

O xornalista da República das Letras Humberto Musacchio o 30 de xullo de 2020 A Cofepris (Comisión Federal para a Protección contra os Riscos Sanitarios) ten entre as súas funcións o control e