ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 

  1. UŽIVATELSKÉ INFORMACE

Společnost COMUSAV MUNDIAL je odpovědná za léčbu a informuje vás, že s vašimi údaji budeme nakládat tak, jak je uvedeno v těchto zásadách ochrany osobních údajů.

 

V těchto Zásadách ochrany osobních údajů popisujeme, jak shromažďujeme vaše osobní údaje a proč je shromažďujeme, co s nimi děláme, s kým je sdílíme, jak je chráníme a vaše volby týkající se nakládání s vašimi osobními údaji.

 

Tyto Zásady se vztahují na zpracování vašich osobních údajů shromážděných společností za účelem poskytování jejích služeb. Pokud přijmete opatření v těchto Zásadách, souhlasíte s tím, že s vašimi osobními údaji nakládáme tak, jak je definováno v těchto Zásadách.

 

  1. KONTAKT

SVĚT COMUSAV, S. Nicolás de Garza, NUEVO LEON -MEXIKO-

 

  1. KLÍČOVÉ PRINCIPY

Vždy jsme se zavázali poskytovat naše služby v nejvyšší kvalitě, což zahrnuje bezpečné a transparentní zacházení s vašimi údaji. Naše zásady jsou:

Vaše osobní údaje budeme shromažďovat pouze pro konkrétní, explicitní a legitimní účely.

Shromažďování osobních údajů omezujeme na to, co je přísně relevantní a nezbytné pro účely, pro které byly shromážděny.

Omezení účelu: Vaše osobní údaje budeme shromažďovat pouze pro uvedené účely a pouze podle vašeho přání.

Přesnost: Vaše osobní údaje budeme udržovat přesné a aktuální.

Zabezpečení dat: Aplikujeme vhodná technická a organizační opatření úměrná rizikům, abychom zajistili, že vaše data neutrpí poškození, jako je neoprávněné zveřejnění nebo přístup, náhodné nebo nezákonné zničení nebo náhodná ztráta nebo změna a jakákoli jiná forma nezákonného zacházení.

Přístup a oprava: Máme pro vás prostředky k přístupu nebo opravě vašich údajů, když to považujete za vhodné.

Uchovávání: Vaše osobní údaje uchováváme zákonně a přiměřeně a pouze tak dlouho, dokud je to nezbytné pro účely, pro které byly shromážděny.

Třetí strany: Přístup k osobním údajům a jejich předávání třetím stranám se provádí v souladu s platnými zákony a předpisy a s příslušnými smluvními zárukami.

Přímý marketing a soubory cookie: Dodržujeme platnou legislativu týkající se reklamy a souborů cookie.

  1. SBĚR A ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Typy údajů, které lze požadovat a zpracovávat, jsou:

Identifikační údaje.

Automaticky také shromažďujeme údaje o vaší návštěvě našich webových stránek, jak je popsáno v zásadách používání souborů cookie.

Kdykoli si vyžádáme vaše osobní údaje, jasně vás informujeme o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a za jakým účelem. Obecně shromažďujeme a zpracováváme vaše osobní údaje za účelem:

Poskytovat informace, služby, produkty, relevantní informace a novinky v oboru.

Zasílání sdělení.

 

  1. LEGITIMNOST

V souladu s platnými předpisy o ochraně osobních údajů mohou být vaše osobní údaje zpracovávány za předpokladu, že:

 

Udělili jste nám souhlas pro účely zpracování. Svůj souhlas můžete samozřejmě kdykoli odvolat.

Podle zákonných požadavků.

Protože existuje oprávněný zájem, který není narušen vašimi právy na ochranu soukromí, jako je zasílání obchodních informací buď přihlášením k odběru našeho newsletteru nebo tím, že jste zákazníkem.

Protože je to nezbytné pro poskytování jakékoli z našich služeb prostřednictvím smluvního vztahu mezi vámi a námi.

 

  1. SDĚLOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Údaje mohou být sdělovány spřízněným společnostem za účelem poskytování různých služeb jako manažeři léčby. Společnost neprovede žádné postoupení, s výjimkou právní povinnosti.

 

  1. VAŠE PRÁVA

V souvislosti se shromažďováním a zpracováním vašich osobních údajů se na nás můžete kdykoli obrátit, abychom:

 

Získejte přístup k vašim osobním údajům a jakýmkoli dalším uvedeným informacím

Opravte své osobní údaje, které jsou nepřesné nebo neúplné

Smažte své osobní údaje

Omezte zpracování vašich osobních údajů

Požádejte o přenositelnost svých údajů

Vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů

Pokud jste souhlas udělili pro konkrétní účel, máte právo udělený souhlas kdykoli odvolat, aniž by tím byla dotčena zákonnost zacházení založeného na souhlasu před jeho odvoláním HR.

 

Tato práva můžete uplatnit zasláním odůvodněného a akreditovaného sdělení společnosti COMUSAV MUNDIAL

 

Máte také právo podat stížnost u příslušného kontrolního úřadu (www.aepd.es), pokud se domníváte, že léčba není v souladu s platnými předpisy.

 

  1. LEGÁLNÍ INFORMACE

Požadavky těchto Zásad doplňují a nenahrazují jakékoli jiné stávající požadavky podle platných zákonů o ochraně údajů, které budou v každém případě převažovat.

 

Tyto zásady podléhají pravidelné kontrole a mohou být společností kdykoli změněny. Když k tomu dojde, upozorníme vás na jakékoli změny a požádáme vás, abyste si znovu přečetli nejnovější verzi našich zásad a potvrdili svůj souhlas.

Nabídka COMUSAV

zůstat v kontaktu

Zveme vás, abyste se připojili k jedné z našich speciálních komunit, které máme na Telegramu.

+ 56,300 XNUMX předplatitelů

+ 4,500 XNUMX předplatitelů

+ 1,200 XNUMX předplatitelů